Contact met Kiterepair

Bekijk de veelgestelde vragen van klanten of stuur ons een berichtje

Veelgestelde vragen

Het 4 dagen retourbeleid geldt van maandag t/m zaterdag ochtend (11:59 uur). Is jouw gerepareerde kite gear op zaterdagochtend klaar én door jou betaald, dan doen wij er alles aan om het die dag nog te versturen.

Kiterepair is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur en zaterdagochtend t/m 11:59 uur. 

Jouw gear wordt door PostNL bezorgd op ons reparatiecentrum en gaat vervolgens het reparatieproces is. Het reparatieproces is opgedeeld in 4 fases, namelijk: 

1) verzending naar Kiterepair 
2) ontvangst door Kiterepair en diagnose van evt. schade 
3) operatie en retour
4) bezorging van je gear 

Wij vinden het belangrijk dat jij continu op de hoogte bent van ons reparatieproces. Vanaf het moment dat jouw kite gear op de post gaat, ontvang je van ons updates zodat je precies weet wat er met je gear gebeurd. Dit doen we behulp van e-mails die bij de start van elke fase (Ontvangen, in Behandeling, Klaar en Verzonden) van ons ontvangt. Daarnaast is het mogelijk om zelf de status van jouw reparatie bij te houden via portal.kiterepair.nl. 

Je ontvangt van ons een factuur zodra jouw gear is gerepareerd. Tip: zorg dat je jouw reparatie zo snel mogelijk betaald, zodat wij je gear nog dezelfde dag op de post kunnen doen. Op alle pakketten die wij terugsturen zit standaard track&trace. 

Zeker! Dit kan gebeuren indien je jouw kite gear voor het weekend naar ons hebt opgestuurd. Alleen op zaterdagochtend doen wij de laatste zendingen nog op de post. Na 11:59 uur zijn wij dan ook ‘eventjes gesloten’.

Daarnaast kan het voorkomen dat een reparatie nog niet is betaald. We raden daarom altijd aan om de factuur zo snel mogelijk te betalen, zodat we jouw gear ook zo snel mogelijk weer naar je kunnen terugsturen. 

Tot slot! Het kan soms voorkomen dat er teveel kites binnenkomen op één dag. In dat geval hebben wij één dag extra nodig om jouw gear te repareren. Mocht dit het geval zijn, dan verneem je dit van ons. 

Absoluut niet! Onze chirurgen kennen bij elk merk en model de juiste reparatiemethode. Zo houden ze rekening met het type steeksoort, naaigaren en het soort doek. Kiterepair werkt met 100% originele onderdelen en is daarnaast het primaire inkoopkanaal voor andere kite reparateurs in Nederland. 

In principe geldt dat elk kite kan worden gerepareerd. Is de schade echt te groot? Dan kijken wij aan de hand van een kostenberekening of een reparatie wel een verstandige keuze is. Mocht je twijfelen, neem gerust even contact op

Voor alle standaard reparaties genoemd op de prijslijst onder de € 80,- geldt dat wij zonder overleg de reparatie direct uitvoeren. Gaat het om een reparatie boven de € 80,-? Dan brengen we je per telefoon of e-mail even op de hoogte. De prijsvoorlichting voorwaarde werkt per item.  Bekijk ons prijsoverzicht voor meer informatie. 

Stuur een bericht

Bereikbaar van Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Op zaterdag tot 12:00.

Liever direct contact?

Email: info@kiterepair.nl

Brechtje
Brechtje
Lees verder
Super! Kite netjes gerepareerd en ze waren heel meedenkend en super snel. Heel veel dank!
Julia
Julia
Lees verder
Erg tevreden over de werkwijze bij deze jongens. Mijn kite was binnen 3 dagen weer in huis ipv 4, toppers!
Twan
Twan
Lees verder
Super bedankt voor de snelle service. Zoals op de site vermeld. Zo werkt het ook. Simpel en in een paar stappen je kite aanbieden, versturen en binnen een paar dagen weer retour. Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben 🙂 hahahah Maar mocht t nodig zijn dan komen we zeker weer terug. Cheers
Walter
Walter
Lees verder
Om het te proberen ben ik willekeurig downtown Naaldwijk gegaan om mijn kite te laten repareren, super service en zeer klantvriendelijk!! Zeer tevreden Lenny👍👍
Sarah
Sarah
Lees verder
Mijn kitelijnen waren gebroken, bar opgestuurd en kreeg hem in enkele dagen weer terug met 4 nieuwe lijnen. Super 👍🏼
Brecht
Brecht
Lees verder
Kite opgestuurd naar het team van kiterepair. Via de website kon ik een verzendetiket uitprinten. Het etiket heb ik op de doos geplakt waar mijn kite in zat en daarna gewoon bij de plaatselijke Alberthein gebracht. Heb mijn kite in 4 dagen weer terug gekregen. Heel blij dat mijn kite zo snel gerepareerd was.
Sophie
Sophie
Lees verder
Super! Snelle service 🙂
Michael
Michael
Lees verder
Awesome Place to fix your kite and bar. Cool dude😎
Previous
Next

Start hier jouw reparatie!

Kan jouw gear wel wat aandacht gebruiken?

Contact met Kiterepair

Over Kiterepair

Kiterepair is een professioneel reparatie centrum voor kites, barren, wetsuits, surfboards en kite lijnen. Reparaties worden gemakkelijk verstuurd via post. Kiterepair is gevestigd aan de Kwelder 12 in Hoek van Holland. 

Partners

Social