kite reparatie

Kite Reparaties

Laat jouw kite repareren bij Kite repair. De snelste kite reparatie service van Nederland! Kitereparatie binnen 2 dagen gerealiseerd waardoor uw kite binnen 4 dagen retour is.  Al meer dan 10 jaar mogen wij trots zijn op de snelste kitereparatie service van NL! Laat je kite bij ons bezorgen per post of breng jouw kite langs in onze kitesshop Wild West Center en wellicht repareren wij uw kite terwijl u wacht!

Wil je graag langskomen om je kite direct te laten repareren? Neem dan gerust contact met ons op via deze link.

Kapotte kites kunnen zonder afspraak gebracht worden bij kiterepair. Klik op deze link voor de locatie van onze kiteshop!

Waarom kite reparaties bij Kiterepair.nl?

Kiterepair is het adres voor eerlijk advies!
Twijfel je of je kite te repareren is?
Dat is een vrij makkelijk antwoord. We zijn in staat om een kite zelf te optebouwen van pigtail tot bladder tot de kevlar randen dat alles in onze eigen werkplaats. Maar de vraag is vervolgens of het de moeite waard is? En daar kunnen we je goed bij helpen. We denken met je mee en kijken dan simpelweg even naar de conditie van je doek, en desalniettemin de conditie van je bladder. Een kite bladder is vaak een verborgen kostenpost.

Wij repareren uw kite in symmetrie!

Wanneer onze kitedokter klaar is met het dicht hechten van een kite willen we er het liefst zo min mogelijk zien van de oude kitereparatie. Zo repareren we de kites dubbelzijdig in symmetrie. Als je de kitereparatie in het licht houdt. Dan zul je maar één strook reparatie tape zien van maarliefst 25 mm breed. Maar de reparatie tape voor de kite is wel degelijk aan beide kanten aangebracht. Wij zien veel verschillende soorten kitereparaties op de markt waarbij meerdere punten cruciaal zijn om hier garantie op te kunnen geven!

Draadspanning

De spanning en soort steek is erg belangrijk voor kitereparaties. Bij een verkeerde steek werkt het kitedoek als scheurpapier. Hiervoor hebben we speciale steken die in het kite-ziekenhuis toegepast worden om de doekreparatie ook alleen maar sterker te maken. Draadspanning is zeer belangrijk zeker wanneer de kitedoek dikte veel wijzigd van enkel, dubbel en drie-laags nylon ripstop doek. Wanneer de spanning niet juist is onstaat er spelling op de kite reparatie.

Kitereparatie in kleur

De kitereparaties die we uitvoeren brengen we altijd in de kleurtinten van het kitedoek. Natuurlijk het liefst helemaal dezelfde kleur. Uiteraard beschikken we ook over nylon draden in verschillende kleuren!

Snel en met Garantie

Onze kite doktoren weten als geen ander dat jij je kite zo snel mogelijk gerepareerd wil hebben. Want wij weten ook als geen ander dat er geen remedie is tegen een goede kitegriep. ( Altijd klaar willen staan voor de perfecte kitesessie ) Dus wij repareren jouw kite binnen 4 dagen en als je de kite zelf komt brengen vaak 2 dagen. Iets kleins is vaak binnen 5 minuten geregeld waar je bij staat.

De doktoren zijn vrij zeker van hun diagnoses. En geven de reparatie altijd een flinke garantie mee. Je gaat bij ons de deur altijd uit met garantie op jouw kitereparatie.

Andere reparatie services  zijn hieronder te vinden.
Kite bladder lek,
kite lijnen gebroken,
Kite Bladders,
kite onderdelen nodig,

Andere Reparaties
Vlieger Reparatie
We have a number of different teams within our agency that specialise in different areas.
Repair
Bladder / Lekken Reparaties
We have a number of different teams within our agency that specialise in different areas.
Repair
Lijnen / Bar Reparaties
We have a number of different teams within our agency that specialise in different areas.
Repair
Contact