Kite ventiel reparatie

Voor elke kite ventiel reparatie een luchtdichte oplossing

Ventiel reparatie bij Kiterepair

Niks is zo frustrerend dan een lek of kapot ventiel. Bij goedkopere (en vaak standaard) ventielen zul je merken dat na verloop van tijd de lijm minder goed plakt, waarna het ventiel losraakt van de bladder. Bij Kiterepair hebben we altijd veel ventielen op voorraad, waardoor we jouw lekkende ventiel binnen mum van tijd kunnen vervangen. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan verder. 

Hoe herken je een lek kite ventiel?

Vaak is het kite ventiel zelf niet lek, maar laat de sticker los waarop het ventiel zit geplakt. Daarnaast kunnen oudere kite ventielen sneller loslaten, doordat de lijm opdroogt. Natuurlijk weet je snel wanneer je ventiel lek is. Toch hoeft het kite ventiel niet de boosdoener te zijn. Het kan voorkomen dat er zand zit in het schroefdraad. Hierdoor sluit het ventiel niet goed en kan er lucht ontsnappen. Denk je toch dat het ventiel lekt? Laat deze dan snel repareren! 

Hoe weet je wanneer een kite ventiel goed is?

De kwaliteit van het ventiel gaat hand in hand met de kwaliteit van de bladder. Goedkope bladders hebben beschikken vaak over minder goede ventielen. Bovendien worden veel kite ventielen op de bladder geplakt in plaats van geseald. Duurdere en betere bladders beschikking over gesealde ventielen. Een geseald ventiel lekt niet zo snel lucht, omdat deze onderdeel is van de bladder. Kiterepair werkt alleen met bladders van Dr. Tuba die standaard worden voorzien van gesealde ventielen. Is alleen jouw ventiel stuk? Dan kunnen wij uiteraard ook alleen het ventiel voor je vervangen. 

Wat kost een kite ventiel reparatie?

Een kite ventiel reparatie is er al vanaf 40,- incl. verzending heen. Bekijk ons prijsoverzicht voor meer informatie. Staat jouw reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Stappenplan kite ventiel repareren

lek opsporen oud ventiel - ventiel reparatie

Stap 1: lekkage vinden

Opsporen van het lek. Vaak hebben we deze zo gevonden.

oud ventiel eruit knippen - ventiel reparatie

Stap 2: oude ventiel verwijderen

De bladder wordt gedeeltelijk uit de kite gehaald. Het oude ventiel knippen we eruit.

Bladder gedeeltelijk uit kite halen - ventiel reparatie

Stap 3: bladder schoonmaken

Om te zorgen dat het nieuwe ventiel goed blijft plakken, maken we de bladder grondig schoon.

Nieuw ventiel op de bladder plakken - ventiel reparatie

Stap 4: nieuw ventiel erop plakken

Het nieuwe ventiel wordt op de bladder geplakt

Enkele reacties van onze klanten

Brechtje
Brechtje
Lees verder
Super! Kite netjes gerepareerd en ze waren heel meedenkend en super snel. Heel veel dank!
Julia
Julia
Lees verder
Erg tevreden over de werkwijze bij deze jongens. Mijn kite was binnen 3 dagen weer in huis ipv 4, toppers!
Twan
Twan
Lees verder
Super bedankt voor de snelle service. Zoals op de site vermeld. Zo werkt het ook. Simpel en in een paar stappen je kite aanbieden, versturen en binnen een paar dagen weer retour. Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben 🙂 hahahah Maar mocht t nodig zijn dan komen we zeker weer terug. Cheers
Walter
Walter
Lees verder
Om het te proberen ben ik willekeurig downtown Naaldwijk gegaan om mijn kite te laten repareren, super service en zeer klantvriendelijk!! Zeer tevreden Lenny👍👍
Sarah
Sarah
Lees verder
Mijn kitelijnen waren gebroken, bar opgestuurd en kreeg hem in enkele dagen weer terug met 4 nieuwe lijnen. Super 👍🏼
Brecht
Brecht
Lees verder
Kite opgestuurd naar het team van kiterepair. Via de website kon ik een verzendetiket uitprinten. Het etiket heb ik op de doos geplakt waar mijn kite in zat en daarna gewoon bij de plaatselijke Alberthein gebracht. Heb mijn kite in 4 dagen weer terug gekregen. Heel blij dat mijn kite zo snel gerepareerd was.
Sophie
Sophie
Lees verder
Super! Snelle service 🙂
Michael
Michael
Lees verder
Awesome Place to fix your kite and bar. Cool dude😎
Previous
Next

Start je ventiel reparatie

Altijd binnen 4 dagen weer retour

Contact met Kiterepair

Over Kiterepair

Kiterepair is een professioneel reparatie centrum voor kites, barren, wetsuits, surfboards en kite lijnen. Reparaties worden gemakkelijk verstuurd via post. Kiterepair is gevestigd aan de Kwelder 12 in Hoek van Holland. 

Partners

Social