SUP board reparaties

SUP board stuk? Kiterepair fikst het weer.

Sup board reparatie bij Kiterepair

Meld je reparatie aan bij Kiterepair en ontvang binnen 6 dagen je (Inflatable) SUP board weer gerepareerd in huis. Suppen is ongekend populair geworden. Is je SUP lek of is er een beschadiging? Bij Kiterepair maken we jouw SUP weer op en top.

Hoe herken je schade aan je SUP board?

Schade aan het board is soms lastig te zien. Zo zijn lekkages bijvoorbeeld niet altijd zichtbaar. Aan de andere kant is schade aan de D ring / Lus natuurlijk snel gevonden. Ook de bagage elastiek krijgt het vaak te verduren. Vaak kun je aan slijtage op het elastiek zien of deze binnenkort toe is aan vervanging.

We gebruiken zoveel mogelijk originele PVC kleuren

We proberen zoveel mogelijk originele kleuren uit onze voorraad te gebruiken, maar kunnen niet alle kleuren continu beschikbaar hebben. We streven naar esthetisch mooie reparaties; soms is het resultaat onzichtbaar, soms nauwelijks, en af en toe blijft er een zichtbaar litteken over. De meeste klanten zijn zeer tevreden. Heb je specifieke kleurwensen, bespreek deze dan vooraf met ons, zodat we kunnen bepalen of we de reparatie kunnen uitvoeren.

Meestvoorkomende SUP board reparaties:

  • – SUP board Lekkage
  • – SUP board Delamineren
  • – D Ring Kwijt of kapot
  • – SUP ventiel kapot
  • – SUP ventiel lekย 
  • – Toplaag Reparatie
  • – Dekpad reparatie
  • – Vinbox reparaties

Officiele partner van Breakingwaves.nl

Wij bij Kite Repair hebben de handen ineengeslagen met Breaking Waves om opblaasbare SUP boards te repareren, wat een grote stap voorwaarts is voor watersportliefhebbers. Onze gecentraliseerde locatie biedt klanten gemak en toegang tot gespecialiseerde, hoogwaardige reparatieservices. Deze samenwerking benadrukt onze gezamenlijke passie voor watersport en onze toewijding om de klantbeleving te verbeteren, terwijl we deskundige service bieden aan de watersportgemeenschap.


Let op! Alleen opblaasbare SUPs kunnen worden opgestuurd worden. Normale (massieve) SUPboards dienen gebracht te worden!
ย 

Zo repareren wij je SUP ventiel

Stap 1: Reparatie voorbereiden Sup

De opblaasbare sup leeg laten lopen en het sup ventiel los maken.

Stap 2: Ventiel uitknippen Sup

Bij het vervangen van het ventiel zorgen we ervoor dat de Sup niet meer op druk staat. Dan knippen we het ventiel compleet uit het Sup dek.

Stap 3: ventiel Plaatsen Sup

Bij het plaatsen van het ventiel in de Sup zorgen we ervoor dat het dek geheel ontvet is zodat het nieuwe Sup ventiel goed hecht. Even laten drogen en klaar.

Deze mensen gingen je voor

Brechtje
Brechtje
Lees verder
Super! Kite netjes gerepareerd en ze waren heel meedenkend en super snel. Heel veel dank!
Julia
Julia
Lees verder
Erg tevreden over de werkwijze bij deze jongens. Mijn kite was binnen 3 dagen weer in huis ipv 4, toppers!
Twan
Twan
Lees verder
Super bedankt voor de snelle service. Zoals op de site vermeld. Zo werkt het ook. Simpel en in een paar stappen je kite aanbieden, versturen en binnen een paar dagen weer retour. Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben ๐Ÿ™‚ hahahah Maar mocht t nodig zijn dan komen we zeker weer terug. Cheers
Walter
Walter
Lees verder
Om het te proberen ben ik willekeurig downtown Naaldwijk gegaan om mijn kite te laten repareren, super service en zeer klantvriendelijk!! Zeer tevreden Lenny๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Sarah
Sarah
Lees verder
Mijn kitelijnen waren gebroken, bar opgestuurd en kreeg hem in enkele dagen weer terug met 4 nieuwe lijnen. Super ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Brecht
Brecht
Lees verder
Kite opgestuurd naar het team van kiterepair. Via de website kon ik een verzendetiket uitprinten. Het etiket heb ik op de doos geplakt waar mijn kite in zat en daarna gewoon bij de plaatselijke Alberthein gebracht. Heb mijn kite in 4 dagen weer terug gekregen. Heel blij dat mijn kite zo snel gerepareerd was.
Sophie
Sophie
Lees verder
Super! Snelle service ๐Ÿ™‚
Michael
Michael
Lees verder
Awesome Place to fix your kite and bar. Cool dude๐Ÿ˜Ž
Previous
Next

Start hier jouw reparatie!

En ontvang jouw SUP board binnen 6 dagen retour.

Contact met Kiterepair

Over Kiterepair

Kiterepair is een professioneel reparatie centrum voor kites, barren, wetsuits, surfboards en kite lijnen. Reparaties worden gemakkelijk verstuurd via post. Kiterepair is gevestigd aan de Kwelder 12 in Hoek van Holland.ย 

Partners

Social