Reparaties

Kite reparaties bij Kiterepair

Professionele kite reparaties laat je doen bij Kiterepair. Het Kiterepair team bestaat uit 4 zeer vakkundige reparateurs (ook wel kite chirurgen genoemd). Is je kite, wetsuit, bar of board kapot? Vul dan het reparatie formulier in en ontvang jouw kite gear weer in topstaat binnen 4 dagen retour. 

Kiterepair werkt uitsluitend met originele onderdelen en is standaard 6 dagen geopend. Bekijk hieronder de reparaties van Kiterepair. Staat jouw reparatie er niet tussen? Geen nood. Stuur ons gerust een berichtje en onze chirurgen komen met een goed voorstel. 

Kite with leading edge repair

Leading edge en strut reparaties

Wanneer onze kite chirurgen klaar zijn met hechten van een kite wordt de reparatie zo goed mogelijk weggewerkt. Onze kite chirurgen repareren altijd met grote zorg en gebruiken hiervoor originele onderdelen, zodat de reparatie (bijna) niet meer zichtbaar is. 

kite doek reparatie

Doek reparaties

De spanning en soort steek is erg belangrijk voor kite reparaties. Bij een verkeerde steek werkt het kite doek als scheurpapier. Hiervoor hebben we speciale steken die in het kite ziekenhuis toegepast worden om de doek reparatie ook alleen maar sterker te maken. Draadspanning speelt een belangrijke rol in het stevig houden van het doek. Zo zijn er meerdere soorten doek diktes in omloop zoals enkel, dubbel en drie-laags nylon ripstop doek. Ieder doek vraagt om een andere draadspanning, zodat speling wordt geminimaliseerd. 

Bladder reparaties

Een lekke bladder is misschien wel de meest voorkomende reparatie. Kite chirurgen bij Kiterepair repareren lekke bladders super snel met originele onderdelen van Doctuba. Na een bladder reparatie voelt je kite weer als vanouds.

Ventiel reparaties

Is het ventiel op de leading edge of op de strut kapot? Een ventiel reparatie is een kleine reparatie en is dan ook zo gedaan. Onze kite chirurgen werken alleen met 100% originele onderdelen afkomstig van Doctuba.

Vragen over een reparatie?

Staat je reparatie er niet tussen of heb je een vraag over een reparatie?
bar-lijnen-bridle-pigtail

Lijn reparaties

Is je power- of safety koort gebroken? Of merk je dat je stuurlijnen op knappen staan? Bij Kiterepair brengen we jouw bar of lijnen van je kite weer terug in topstaat. Meest voorkomende reparaties zijn: middelste stuurlijnen vervangen, depowerlijn vervangen, safefy koort vervangen, chickenloop vervangen, bridle of pigtail vervangen. 

Kiterepair is gespecialiseerd in het modificeren en reviseren van alle (oude) barren. 

APK embleem

Kite APK

Met de APK keuring van Kiterepair controleren onze chirurgen jouw kite op (bijna) defecten. Na de keuring ontvang je een chique keuringsrapport. Blijkt jouw kite wel wat medische aandacht nodig te hebben? Dan overleggen we samen met jou wat wij voor je kunnen doen. 

Medaile nummer 1 kite reparatie

Professionele reparaties

Meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van professionele kite reparaties. Altijd eerlijk en scherp geprijsd. 

bliksemschicht kite reparatie

Binnen 4 dagen retour

De snelste kite reparatie service van de Benelux! Reparaties zijn altijd binnen 2 dagen klaar, waardoor je binnen 4 dagen je kite weer thuis hebt.

orginele onderdelen kite reparatie

Originele onderdelen en altijd 6 maanden garantie

Op alle kite reparaties en onderdelen krijg je altijd 6 maanden garantie. Zo ga jij met een gerust hart het water op. 

Wat anderen van ons vinden

Brechtje
Brechtje
Read More
Super! Kite netjes gerepareerd en ze waren heel meedenkend en super snel. Heel veel dank!
Julia
Julia
Read More
Erg tevreden over de werkwijze bij deze jongens. Mijn kite was binnen 3 dagen weer in huis ipv 4, toppers!
Twan
Twan
Read More
Super bedankt voor de snelle service. Zoals op de site vermeld. Zo werkt het ook. Simpel en in een paar stappen je kite aanbieden, versturen en binnen een paar dagen weer retour. Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben 🙂 hahahah Maar mocht t nodig zijn dan komen we zeker weer terug. Cheers
Walter
Walter
Read More
Om het te proberen ben ik willekeurig downtown Naaldwijk gegaan om mijn kite te laten repareren, super service en zeer klantvriendelijk!! Zeer tevreden Lenny👍👍
Sarah
Sarah
Read More
Mijn kitelijnen waren gebroken, bar opgestuurd en kreeg hem in enkele dagen weer terug met 4 nieuwe lijnen. Super 👍🏼
Brecht
Brecht
Read More
Kite opgestuurd naar het team van kiterepair. Via de website kon ik een verzendetiket uitprinten. Het etiket heb ik op de doos geplakt waar mijn kite in zat en daarna gewoon bij de plaatselijke Alberthein gebracht. Heb mijn kite in 4 dagen weer terug gekregen. Heel blij dat mijn kite zo snel gerepareerd was.
Sophie
Sophie
Read More
Super! Snelle service 🙂
Michael
Michael
Read More
Awesome Place to fix your kite and bar. Cool dude😎
Previous
Next

Start hier jouw reparatie!

Kan jouw kite gear wel wat aandacht gebruiken?

Contact met Kiterepair

Over Kiterepair

Kiterepair is een professioneel reparatie centrum voor kites, barren, wetsuits, surfboards en kite lijnen. Reparaties worden gemakkelijk verstuurd via post. Kiterepair is gevestigd aan de Kwelder 12 in Hoek van Holland. 

Partners

Social