Wing reparaties

Wing reparaties bij Kiterepair

Ook wing reparaties laat je doen bij Kiterepair. Het Kiterepair team bestaat uit 4 zeer vakkundige reparateurs (ook wel wing chirurgen genoemd).  Vul dan het reparatie formulier in en ontvang jouw wingfoil gear weer in topstaat binnen 4 dagen retour. 

Kiterepair werkt uitsluitend met originele onderdelen en is standaard 6 dagen geopend. Bekijk hieronder de reparaties van Kiterepair. Staat jouw reparatie er niet tussen? Geen nood. Stuur ons gerust een berichtje en onze chirurgen komen met een goed voorstel. 

Wing doek reparaties

Kiterepair repareert graag jouw wing. Veel voorkomende wing reparaties zijn scheuren in het wing doek. De scheuren in het doek variëren van enkele centimeters tot een scheur over de hele wing. Veel scheuren in de wing zijn te danken aan de hydrofoil die gebruikt wordt in combinatie met de kite wing. 

Wing bladder reparaties

Heb je last van lekkage aan jouw wing? Er zijn meerdere vormen van wing lekkages. Veel voorkomende wing lekkages komen door scherpe objecten, zoals schelpen op het strand. Een lekkende wing heeft symptomen om zacht aan te voelen of wel dubbel te vouwen tijdens het varen. Loopt de wing langzaam leeg? Dan is het hoogtijd dat jouw wing een reparatie ondergaat. 

Wingboard of Foilboard reparaties

Heb je schade gemaakt aan je wing foilboard? Laat dit dan repareren door onze kite board repair afdeling. Een deuk in je wing board, crack ( scheur ) of een kras is geen probleem voor onze Wing board reparateur. We vervangen ook inserts voor schroeven of deckpads. Ook surf of kiteboards repareren we graag voor je.

Wing ventiel reparaties

Ontsnapt er lucht vanuit het ventiel van je wing? Grote kans dat het ventiel dan lek is. Kiterepair heeft voor elk merk veel ventielen op voorraad liggen. 

Vragen over een reparatie?

Staat je reparatie er niet tussen of heb je een vraag over een reparatie?
Medaile nummer 1 kite reparatie

Professionele reparaties

Meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van professionele kite en wing reparaties. Altijd eerlijk en scherp geprijsd. 

bliksemschicht kite reparatie

Binnen 4 dagen retour

De snelste kite en wing reparatie service van de Benelux! Reparaties zijn altijd binnen 2 dagen klaar, waardoor je binnen 4 dagen je jouw gear weer thuis hebt.

orginele onderdelen kite reparatie

Originele onderdelen en altijd 6 maanden garantie

Op alle kite en wing reparaties en onderdelen krijg je altijd 6 maanden garantie. Zo ga jij met een gerust hart het water op. 

Wat anderen van ons vinden

Brechtje
Brechtje
Lees verder
Super! Kite netjes gerepareerd en ze waren heel meedenkend en super snel. Heel veel dank!
Julia
Julia
Lees verder
Erg tevreden over de werkwijze bij deze jongens. Mijn kite was binnen 3 dagen weer in huis ipv 4, toppers!
Twan
Twan
Lees verder
Super bedankt voor de snelle service. Zoals op de site vermeld. Zo werkt het ook. Simpel en in een paar stappen je kite aanbieden, versturen en binnen een paar dagen weer retour. Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben 🙂 hahahah Maar mocht t nodig zijn dan komen we zeker weer terug. Cheers
Walter
Walter
Lees verder
Om het te proberen ben ik willekeurig downtown Naaldwijk gegaan om mijn kite te laten repareren, super service en zeer klantvriendelijk!! Zeer tevreden Lenny👍👍
Sarah
Sarah
Lees verder
Mijn kitelijnen waren gebroken, bar opgestuurd en kreeg hem in enkele dagen weer terug met 4 nieuwe lijnen. Super 👍🏼
Brecht
Brecht
Lees verder
Kite opgestuurd naar het team van kiterepair. Via de website kon ik een verzendetiket uitprinten. Het etiket heb ik op de doos geplakt waar mijn kite in zat en daarna gewoon bij de plaatselijke Alberthein gebracht. Heb mijn kite in 4 dagen weer terug gekregen. Heel blij dat mijn kite zo snel gerepareerd was.
Sophie
Sophie
Lees verder
Super! Snelle service 🙂
Michael
Michael
Lees verder
Awesome Place to fix your kite and bar. Cool dude😎
Previous
Next

Start hier jouw reparatie!

Kan jouw kite of wing gear wel wat aandacht gebruiken?

Contact met Kiterepair

Over Kiterepair

Kiterepair is een professioneel reparatie centrum voor kites, barren, wetsuits, surfboards en kite lijnen. Reparaties worden gemakkelijk verstuurd via post. Kiterepair is gevestigd aan de Kwelder 12 in Hoek van Holland. 

Partners

Social